Už 15 rokov s RE/MAX

Už 15 rokov s RE/MAX

Pred pár dňami sme oslávili 15. výročie fungovania značky RE/MAX na Slovensku.

Veľkolepá oslava ani žúrka, akú sme si predstavovali, sa vôbec nekonala, ale nič to nemení na tom, že máme z nášho dlhoročného pôsobenia obrovskú radosť. A nielen tú! Okrem radosti, entuziazmu a odhodlania máme veľkú motiváciu neustále zlepšovať naše služby a posúvať naše možnosti stále vyššie a vyššie.

Na slovenskom realitnom trhu nájdete množstvo realitných kancelárií a overených realitných maklérov. Jedni sa chvália dlhoročnými skúsenosťami, iní neuveriteľným množstvom spokojných klientov, maklérov či realitných kancelárií, ďalší silnou a zvučnou značkou a takto by sme mohli pokračovať do nekonečna. Samozrejme, vôbec nepochybujeme o tom, že šikovných odborníkov a obchodníkov s nehnuteľnosťami je v našich končinách naozaj veľmi veľa. Ale sieť realitných kancelárií, ktorá by obsahovala všetky spomínané atribúty, je u nás iba jedna – RE/MAX.

Značka RE/MAX začala písať svoju históriu v roku 1973. Myšlienka obchodovania s nehnuteľnosťami, ktorá bola založená na princípe franšízingu, mala v USA a Kanade neuveriteľný úspech. Sieť realitných kancelárií RE/MAX prekročila veľkú mláku v roku 1995, a tak sa úspešne etablovala na európskom trhu. Svoje pôsobenie rozšírila aj na ázijskom a africkom kontinente a rovnako aj v Austrálii a Oceánii.

RE/MAX je uznávanou globálnou značkou s pôsobnosťou vo vyše 100 krajinách sveta. Vyše 130 tisíc realitných agentov vo vyše 7900 pobočkách, predáva nehnuteľnosti naprieč celou zemeguľou.

Už 15 rokov s RE/MAX

Už 15 rokov s RE/MAX

Do tejto veľkej, súdržnej a šťastnej rodiny patrí aj vyše 250 realitných profesionálov, ktorí pracujú vo vyše 44 pobočkách realitných kancelárií na Slovensku. Podobný úspech, ako v USA, Kanade a iných krajinách, sme zaznamenali aj u nás. Už 15 rokov sa usilujeme byť prvou voľbou pre všetkých, ktorí sa rozhodnú pre predaj, kúpu alebo prenájom komerčných či obchodných nehnuteľností.

 

Za značkou RE/MAX sú roky driny a skúseností. Bude nám cťou, ak ich s vami budeme dennodenne premieňať na vašu radosť a spokojnosť ešte ďalšie roky.

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

0 komentárov

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *